Gode Smykker Tips Og Råd Til Fordel For Alle

Hvis du er ute etter en god del på en ny eller pre-eid ring, halskjede, eller armbånd, rådene i denne artikkelen kan gi deg praktiske råd om den beste måten å handle smykker. Informasjonen i disse tipsene og triksene vil gjøre det perfekte stykket til en smertefri og enkel prosess.

Prøv å legge til et spesielt personlig preg på brikkene dine ved å få dem profesjonelt gravert. Du kan legge til omtrent hva som helst, og det gjør det til et mer spesielt og minneverdig stykke for deg eller noen du bryr deg om. Du kan få navn, initialer, små meldinger, symboler, etc. fint skåret inn i brikkene dine for å virkelig gjøre dem enestående.

Kvalitetssmykker bør forbli vakre for alltid. Det er viktig å investere i et kvalitetssmykker, så bare arbeid med respekterte og anerkjente gullsmeder. Et høykvalitets smykke bør være godt laget og vise overlegen håndverk. Gullsmeden du kjøper varen fra, bør gi deg historien til stykket, så langt som hvem som gjorde det, og hvis det er steiner på varen, hvor de kom fra. Å velge et høykvalitets smykke er viktig, slik at det vil vare evig.

Du trenger ikke å bosette seg med den tradisjonelle klare diamanter. Diamanter er tilgjengelig i praktisk talt alle farger i regnbuen. De kommer i blått, rosa, rødt, gult, brunt, svart, lilla og mange flere farger. Du kan finne brikker der fargede diamanter er brennpunktet, eller du kan finne brikker der de opptrer som aksenter.

Du kan få smykker som snakker om gamle og vintage ganger gått. De tar sin styling fra viktoriatiden og andre kjente tidsperioder. Disse gjør perfekte stykker til enhver garderobe hvor du ønsker å vise noen gamle verdensklasse. Populære typer inkluderer Bakelite smykker, bokkjeder, cameos, celluloid smykker, doublets, filigran smykker, og mye mer.

Hvis du er ny på å lage wire smykker, øve med kobbertråd eller håndverk wire før du går videre til sterling sølv. Det er en læringskurve når det gjelder å lage wire smykker, og det er sannsynlig at du må prøve noen ganger før du får det riktig. Sterling sølv er dyrt og starter med det materialet er ikke veldig kostnadseffektivt.

Bruk en klut fuktet med en løsning av vann og noen dråper oppvaskmiddel for å rengjøre perlene dine. Gni lett hver perle med kluten, og la dem lufttørke. Aldri suge perler, som gjør det kan føre til massiv skade på integriteten til perlen. Å holde perlene rene sikrer et langt liv for dem.

Når du gir et smykke til en betydelig annen, må du gjøre detektivarbeid så snart du har en ide om hvilken type smykker du vil kjøpe. Den virkelige utfordringen er å finne ut nøyaktig hva det smykket skal være. Du bør prøve å legge merke til hva slags smykker din betydelige andre bærer for å få en idé om smykker du bør kjøpe.

Nå som du har lært noe av det grunnleggende om shopping for kostyme, bryllup og designer smykker, vil du være bedre forberedt på å ta en klok beslutning om å investere i et stykke som kan vare livet ut. Husk disse tipsene som du begrense dine valg til en enkelt, må-ha stykke smykker.

Velge Det Perfekte Halskjede For En Spesiell Anledning

Ja, det er sant, og det kan være ganske nervøs og overveldende å begynne å se på å kjøpe eller selge smykker. Dette er selvfølgelig fordi det innebærer å tenke på å tape penger. Det er likevel viktig å vite hvilken informasjon du trenger om smykker for å være bedre forberedt på å unngå svindel. Det er det tipsene nedenfor er for.

Når du handler på smykker, må du sørge for at det er med mennesker du kjenner og stoler på som kan hjelpe deg med å finne det du trenger. Det bør ideelt sett være minst to personer som hjelper deg med shoppingopplevelsen din. Den første skal være en erfaren og pålitelig gullsmed. Den andre skal være en elsket eller god venn.

De fleste smykker er ment å vare i en levetid. Når du kjøper smykker, må du gå til en pålitelig, erfaren forhandler, slik at du vet at du får et enestående smykke. Ethvert stykke av høy kvalitet vil ha håndverk og kvalitet som skinner gjennom. En troverdig juveler bør tilby en komplett historie med stykket, inkludert informasjon om skaperen og kilden til edelstenene. Når du valgte et stykke av høy kvalitet, vet du at smykkene dine vil vare evig.

Ta av deg ringene når du er i dusjen. Det kan ofte være fristende å holde bryllupsbåndet eller løfteringen din hele tiden, men kjemikaliene i såpe, kroppsvask og sjampo kan ha negative effekter på ringen din. En annen stor grunn er at ringer ofte kan gli av og forsvinne ned i avløpet. Hold ringen din evig og trygg ved å fjerne den før du går inn i dusjen.

Smykker er en av de beste gavene å gi til noen du bryr deg om. Når du kjøper smykker som gave, bør du ta hensyn til personens interesser og livsstil. For eksempel, hvis de liker sport og utendørs, kan de foretrekke mer grunnleggende brikker. Tenk på hva de liker å gjøre, dette skal gi et godt utgangspunkt når du er klar til å kjøpe smykkene.

Når du pakker for en ferie, er det like viktig å planlegge smykkene som å planlegge antrekkene dine. Siden du ikke kan ta hele smykkeskrinet, må du planlegge antrekkene dine på forhånd og tenke på hvilke smykker du kan ha på deg med flere antrekk. Når du sjekker vesker, må du aldri pakke smykker som du absolutt ikke orker å miste. Hvis du ikke kan leve uten den, bruk den eller la den være hjemme.

For å bruke smykker uten å føle deg ukomfortabel, velg løsere passformstykker. Mens mer begrensende deler som stramme armbånd eller chokers kan se bra ut, vil du ikke kunne se best mulig ut hvis du ikke er komfortabel. Lette, løse halskjeder er helt i trend og kan brukes hele dagen uten at du opplever ubehag.

Det var ikke så ille som du trodde det ville være. Det er mange mennesker i smykkemarkedet som ønsker å ta pengene dine og gi deg noe av lav kvalitet eller prøve å kjøpe det du selger for mindre. Gjør deg selv en tjeneste og følg disse tipsene.

God Solid Råd Om Smykker Som Alle Kan Bruke

Å bruke smykker og øve på utsmykningskunsten er en eldgammel praksis som har røtter i kulturelle, sosiale og motebevegelser og historie. Enten du leter etter innsikt i hvordan du kan bruke smykker for å forbedre din personlige stil, hvordan du kan handle de beste juvelene, eller bare for interessante fakta, vil du utvilsomt finne noen spennende og informative perler i disse håndplukkede tipsene.

Hvis du har en stor samling motesmykker, må du bare rengjøre dem med en fuktig klut. Ved å bruke poleringskluter eller rengjøringsvæsker for smykker spiser det bare det øverste laget og får uedle metaller til å vise seg gjennom. Når du er ferdig med rengjøringen, må du oppbevare smykkene dine borte for å forhindre skader eller flekker.

Hvis du ønsker å kjøpe motesmykker, må du sørge for å investere noen få dollar. Mens motesmykker er tilgjengelig i nesten alle design og prisklasser under solen, kjøp noe i mellomprisklassen. Hvis du går for billig, kan du ende opp med å kjøpe noe med usunne metalllegeringer eller dårligere kvalitet.

Menn er veldig kresne på smykkene de bruker, spesielt når de er begavede, kan det virke feminine. Når du velger smykker til en mann, må du sørge for at det er noe som følger med måten de kler på seg. Når du velger hva du får for ham, må du også sørge for at det er subtilt og ikke prangende.

Det første trinnet til et brudetøy er kjolen, og deretter skal alt annet, inkludert smykkene dine, velges etterpå. Smykkene dine skal ikke bare matche kjolen din, men fremheve og fargen som finnes i den. Hvis du har paljetter som skinner opaliserende rosa, så fremhev det for eksempel med en rose topas ørering.

Diamanter er den perfekte edelstenen å kjøpe til bryllupssmykker. Skjønnheten til disse steinene er ikke bare hvordan de ser ut, men også at de kan brukes igjen til nesten enhver anledning. Lange, dingle øreringer kan brukes til enhver dressy anledning, det samme kan et diamanttennisarmbånd.

Å handle etter fødselssteinsmykker kan virke enkelt, men noen måneder har mer enn en stein. Juni, oktober, november og desember har alle flere fødselssteiner. Hvis du handler for deg selv og kommer fra flere måneders stein, kan du bestemme hvilken du liker best. Hvis du handler etter en gave, ikke vær redd for å spørre mottakeren!

Med mindre du gir forloveden din en arvestykke, må du ikke handle en forlovelsesring alene. Ikke føl deg presset til å kjøpe noe utenfor din prisklasse, men sørg for at du kan finne en ring som passer til din fremtidige brud og at hun elsker ringen. Hvorfor ødelegge øyeblikket ved å måtte ta ringen tilbake for å endre størrelse eller, enda verre, bare ta den tilbake?

Hvis du vurderer smykker å kjøpe, ha på, lage eller selge, vil tipsene du nettopp har lest, sikkert skinne litt lys over skjønnheten i metaller, steiner og konstruksjon av nydelige ringer, øreringer, halskjeder og armbånd. Menn og kvinner har hatt glede av den attraktive og overbevisende lokken av smykker i århundrer, og vil fortsette å gjøre det på ubestemt tid.

Vi Dro Til Ekspertene For Å Gi Deg De Beste Tips Og Triks For Smykker

Mens det kan være veldig morsomt å handle smykker, kan det være vanskelig hvis du ikke er sikker på hvordan du skal velge dyre stykker. De mange forskjellige materialene som brukes i smykker, kan i stor grad påvirke prisen på et stykke. Uten grunnleggende kunnskap er det veldig enkelt å ende opp med å betale for mye. Du vil lese flere tips i denne artikkelen som du kan bruke til å gjøre smykkeshopping lettere.

Når du handler med smykker, må du være forberedt på å nøye se på og inspisere alt du måtte ønske å kjøpe. Du må skaffe deg en lupp. Dette er en liten lomme i forstørrelse som kan vise deg hva slags kvalitet du får. Det forstørrer smykkene slik at du kan inspisere det for å se om du får noe av dårlig kvalitet eller god kvalitet.

Når du velger bryllupssett, må du huske på smykkene du allerede eier og regelmessig bruker. Et bryllupsbånd i gult gull er ikke det beste valget hvis de fleste smykker du allerede eier er hvitt gull eller sølv. Du vil mest sannsynlig ha på deg bryllupsbåndet hver dag. Forsikre deg om at det ikke bare er noe du liker, men noe som samsvarer med det du allerede eier.

Finn en anerkjent selger. Spør venner, familie og bekjente hvor de mener at du bør prøve å finne smykkene dine. Å finne en gullsmed som anbefales av pålitelige individer kan gi deg en fordel å shoppe rundt. Du vil vite på forhånd hvilke erfaringer andre kan ha hatt, og være i stand til å forberede deg bedre.

Rengjør smykkene dine med varmt vann og mild såpe, skyll dem ut og tørk grundig. Det hjelper også å pusse smykkene med en myk klut. Overflødig vann som er igjen på smykker som er lagret, kan sverte edle metaller, noen ganger uten reparasjon. En myk klut kan også bidra til å gjenopprette glans og glans til smykkene dine mens du fjerner overflødig vann fra stykket.

Bruk et egg til å antikke smykker i sterlingsølv. Bare kok egget, hakk det opp og legg det i en pose med sølvstykket ditt. Om noen timer vil smykkene dine skifte farger, og så kan du polere dem til et vakkert antikk utseende. Dette er en effektiv metode fordi egg inneholder svovel, og svovel forårsaker reaksjonen når det blandes med sterlingsølv.

Når du bestemmer hvilken type smykker du skal kjøpe til en betydelig annen, bør du alltid huske at kvalitet teller. Selv om du alltid skal sikte på å gjøre kjøpet ditt til en rimelig pris, vil du ikke ofre kvaliteten. Når du har en fast pris, kan du shoppe for en god pris.

Hvis smykkene dine har edelstener, bør du ikke suge smykkene dine når du prøver å rengjøre dem. Edelstener kan absorbere vann og såpe, noe som får dem til å miste sin naturlige farge. Når du rengjør edelstener, bør du bruke en fuktig klut til å skrubbe den ren, slik at du kan bevare smykkens naturlige glans.

Etter å ha lest gjennom denne artikkelen, bruk de uvurderlige forslagene du får neste gang du vurderer å anskaffe mansjettknapper, klokker, ringer, armbånd og halskjeder. Dette rådet kan spare deg for massevis av penger når du går til smykkene.