God Solid Råd Om Smykker Som Alle Kan Bruke

Å bruke smykker og øve på utsmykningskunsten er en eldgammel praksis som har røtter i kulturelle, sosiale og motebevegelser og historie. Enten du leter etter innsikt i hvordan du kan bruke smykker for å forbedre din personlige stil, hvordan du kan handle de beste juvelene, eller bare for interessante fakta, vil du utvilsomt finne noen spennende og informative perler i disse håndplukkede tipsene.

Hvis du har en stor samling motesmykker, må du bare rengjøre dem med en fuktig klut. Ved å bruke poleringskluter eller rengjøringsvæsker for smykker spiser det bare det øverste laget og får uedle metaller til å vise seg gjennom. Når du er ferdig med rengjøringen, må du oppbevare smykkene dine borte for å forhindre skader eller flekker.

Hvis du ønsker å kjøpe motesmykker, må du sørge for å investere noen få dollar. Mens motesmykker er tilgjengelig i nesten alle design og prisklasser under solen, kjøp noe i mellomprisklassen. Hvis du går for billig, kan du ende opp med å kjøpe noe med usunne metalllegeringer eller dårligere kvalitet.

Menn er veldig kresne på smykkene de bruker, spesielt når de er begavede, kan det virke feminine. Når du velger smykker til en mann, må du sørge for at det er noe som følger med måten de kler på seg. Når du velger hva du får for ham, må du også sørge for at det er subtilt og ikke prangende.

Det første trinnet til et brudetøy er kjolen, og deretter skal alt annet, inkludert smykkene dine, velges etterpå. Smykkene dine skal ikke bare matche kjolen din, men fremheve og fargen som finnes i den. Hvis du har paljetter som skinner opaliserende rosa, så fremhev det for eksempel med en rose topas ørering.

Diamanter er den perfekte edelstenen å kjøpe til bryllupssmykker. Skjønnheten til disse steinene er ikke bare hvordan de ser ut, men også at de kan brukes igjen til nesten enhver anledning. Lange, dingle øreringer kan brukes til enhver dressy anledning, det samme kan et diamanttennisarmbånd.

Å handle etter fødselssteinsmykker kan virke enkelt, men noen måneder har mer enn en stein. Juni, oktober, november og desember har alle flere fødselssteiner. Hvis du handler for deg selv og kommer fra flere måneders stein, kan du bestemme hvilken du liker best. Hvis du handler etter en gave, ikke vær redd for å spørre mottakeren!

Med mindre du gir forloveden din en arvestykke, må du ikke handle en forlovelsesring alene. Ikke føl deg presset til å kjøpe noe utenfor din prisklasse, men sørg for at du kan finne en ring som passer til din fremtidige brud og at hun elsker ringen. Hvorfor ødelegge øyeblikket ved å måtte ta ringen tilbake for å endre størrelse eller, enda verre, bare ta den tilbake?

Hvis du vurderer smykker å kjøpe, ha på, lage eller selge, vil tipsene du nettopp har lest, sikkert skinne litt lys over skjønnheten i metaller, steiner og konstruksjon av nydelige ringer, øreringer, halskjeder og armbånd. Menn og kvinner har hatt glede av den attraktive og overbevisende lokken av smykker i århundrer, og vil fortsette å gjøre det på ubestemt tid.