Vi Dro Til Ekspertene For Å Gi Deg De Beste Tips Og Triks For Smykker

Mens det kan være veldig morsomt å handle smykker, kan det være vanskelig hvis du ikke er sikker på hvordan du skal velge dyre stykker. De mange forskjellige materialene som brukes i smykker, kan i stor grad påvirke prisen på et stykke. Uten grunnleggende kunnskap er det veldig enkelt å ende opp med å betale for mye. Du vil lese flere tips i denne artikkelen som du kan bruke til å gjøre smykkeshopping lettere.

Når du handler med smykker, må du være forberedt på å nøye se på og inspisere alt du måtte ønske å kjøpe. Du må skaffe deg en lupp. Dette er en liten lomme i forstørrelse som kan vise deg hva slags kvalitet du får. Det forstørrer smykkene slik at du kan inspisere det for å se om du får noe av dårlig kvalitet eller god kvalitet.

Når du velger bryllupssett, må du huske på smykkene du allerede eier og regelmessig bruker. Et bryllupsbånd i gult gull er ikke det beste valget hvis de fleste smykker du allerede eier er hvitt gull eller sølv. Du vil mest sannsynlig ha på deg bryllupsbåndet hver dag. Forsikre deg om at det ikke bare er noe du liker, men noe som samsvarer med det du allerede eier.

Finn en anerkjent selger. Spør venner, familie og bekjente hvor de mener at du bør prøve å finne smykkene dine. Å finne en gullsmed som anbefales av pålitelige individer kan gi deg en fordel å shoppe rundt. Du vil vite på forhånd hvilke erfaringer andre kan ha hatt, og være i stand til å forberede deg bedre.

Rengjør smykkene dine med varmt vann og mild såpe, skyll dem ut og tørk grundig. Det hjelper også å pusse smykkene med en myk klut. Overflødig vann som er igjen på smykker som er lagret, kan sverte edle metaller, noen ganger uten reparasjon. En myk klut kan også bidra til å gjenopprette glans og glans til smykkene dine mens du fjerner overflødig vann fra stykket.

Bruk et egg til å antikke smykker i sterlingsølv. Bare kok egget, hakk det opp og legg det i en pose med sølvstykket ditt. Om noen timer vil smykkene dine skifte farger, og så kan du polere dem til et vakkert antikk utseende. Dette er en effektiv metode fordi egg inneholder svovel, og svovel forårsaker reaksjonen når det blandes med sterlingsølv.

Når du bestemmer hvilken type smykker du skal kjøpe til en betydelig annen, bør du alltid huske at kvalitet teller. Selv om du alltid skal sikte på å gjøre kjøpet ditt til en rimelig pris, vil du ikke ofre kvaliteten. Når du har en fast pris, kan du shoppe for en god pris.

Hvis smykkene dine har edelstener, bør du ikke suge smykkene dine når du prøver å rengjøre dem. Edelstener kan absorbere vann og såpe, noe som får dem til å miste sin naturlige farge. Når du rengjør edelstener, bør du bruke en fuktig klut til å skrubbe den ren, slik at du kan bevare smykkens naturlige glans.

Etter å ha lest gjennom denne artikkelen, bruk de uvurderlige forslagene du får neste gang du vurderer å anskaffe mansjettknapper, klokker, ringer, armbånd og halskjeder. Dette rådet kan spare deg for massevis av penger når du går til smykkene.